Dia Internacional del Conte Infantil

abril 06, 2018

Nosaltres també ens hem volgut unir a aquest dia tan especial. Els contes de l’escola són una eina diària amb la que es pot gaudir de moltes maneres. Els més petits comencem fent el bon dia amb un conte o una titella, aprenent el seu nom i el dels companys. I el conte o la titella ens dóna la benvinguda a l’escola.

IMG_4401

Comencem a escoltar i a tenir una bona atenció. És un procés que a mida que ens anem fent grans, anem allargant.

Poc a poc, nosaltres estem aprenent a mirar contes sense ajuda de l’adult. Cada vegada som més autònoms.

IMG_4400

Ens agrada mirar contes amb la mestra i tenir un moment nostre amb ella. Anem ampliant el nostre vocabulari.

IMG_4398

Anem creixent i nosaltres mateixos anem escollint els contes que a nosaltres ens agraden. Comencem a ser lliures i tenir els nostres contes preferits.

IMG_4411

Els llibres ens ajuden a mantenir el silenci i respectar els nostres companys.

IMG_4418

A l’escola treballem molt les emocions. I el conte del monstre dels colors ens ajuda a tenir les nostres emocions ordenades: l’al·legria, el color groc; la ràbia, el color vermell; la calma, el color verd; l’amor, el color rosa…. Totes aquestes emocions les anem posant en pots diferents i les tenim ordenades. Aleshores ens sentim millor!!

IMG_4379

Aquest curs estem treballant la foscor i cada trimestre fem una activitat nova. Avui per primera vegada amb un al·lot hem anat buscant allò que més ens agradava del conte. Ha sigut una experiència nova i molt emocionant!

IMG_4417

Els dimarts fem ioga i, aprofitant aquest dia, també ens ha explicat un conte de pingüins….IMG_4419Els pingüins han fet ioga amb nosaltres!! També fem contes personalitzats. Són els que ens agraden més…fotos dels avis, dels pares….aquelles coses divertides que fem en família. Les compartim amb els companys…. També tenim fotos d’animals i anem aprenent el so, el nom,….

IMG_4399

IMG_4404

 

 

Un món de xocolata, ous i mones!!Els galls del CAU