Començament d'un nou curs

setembre 21, 2021

 

Benvolgudes famílies,

És temps de començar de nou i, mirant enrere,hem valorat tot el camí recorregut i estem molt satisfetes de la tasca realitzada en el curs anterior.

Ara, ens toca reprendre el següent curs mirant cap endavant i donant continuïtat a l’escola garantint una bona adaptació i educació. Continuem amb les  mesures sanitàries de prevenció que siguin necessàries dins de la màxima normalitat i que ens ha permès ser l’única escola del barri que no ha hagut de fer confinaments de cap aula. Així ens ho van comunicar des del CAP supervisor de la nostra escola, havent rebut les seves felicitacions per la bona feina. Això sens dubte és un èxit de tota l’escola, és a dir, de les mestres, però també de les famílies que heu col·laborat de manera responsable i consistent.
Estem molt agraïdes per la confiança de totes les nostres famílies i molt contentes amb l’adaptació que estem fent entre tots, nens, famílies i mestres. Comencem a veure noves rialles i abraçades cada matí, seguretat i felicitat durant el dia… Això és un bon inici de curs !!!
Cada família i infant són únics i respectem la seva individualitat durant aquest procés. Esperem que us sentiu tots estimats a la nostra escola.
Us volíem escriure aquestes paraules per poder agrair-vos tot el vostre suport i afecte, tant a les famílies antigues com a les que heu començat aquest curs.
Una abraçada,

L’equip pedagògic

Captura
Comiat de curs!El massatge