Anem de colònies

maig 06, 2018

Durant tres dies el CAU es tresllada a la muntanya!! Són tres dies que vivim fora de la ciutat. Els pares ens van venir a acomiadar fins l’autocar. Un moment emotiu! Els nens feliços sabien que els esperava una gran aventura.

20

Anar a la muntanya ens dóna l’oportunitat d’estar durant tot el dia envoltats de la natura. Podem respirar i sentir noves olors. Podem fer silenci i sentir el soroll de les fulles i els ocells. També podem tocar la frescor de l’herba i observar totes aquelles flors que tenim al voltant. Agafem troncs, pedres….trepitgem al caminar diferents terrenys. D’igual manera podem conviure amb animals: conills, cabres, ponis, ….

15 14 12 16 10 9
7 6 5

38

2 1 22

A la muntanya es poden fer jocs diferents: tirar-se en tirolina, tobogan gegant, caminar per la xarxa,… i regals pels pares…unes galetes boníssimes!!

11 19

36 21 4 8

33

17

 

Estem contents de dormir tots junts i cadascú amb el seu nino preferit. Néts i polits, un bon sopar, un bon conte, petons, abraçades i a dormir!!

27

28 30

Pel matí tots contents amb un somriure!!

26 25 24 23

Al mig del bosc van apareixent personatges: la princesa de la primavera i la bruixeta. La princesa de la primavera fa que cada any surtin aquestes flors. Té uns encanteris per a que les flors i els animals estiguin contents. Amb la seva flauta toca cançons relaxants per a que tothom estigui a gust i tranquil a la muntanya. La bruixeta ens dóna ànims i ens va fer jocs molt divertits!!

18

35

Han sigut uns dies molt agradables i intensos. Hem descobert coses noves. L’equip pedagògic de El CAU us dóna les gràcies per haver confiat en nosaltres i ha estat un plaer conviure tres dies complets amb els vostres fills.  Gràcies per tot!!

EquipPedagògicColónies

Treballem els sentits amb farina de galetaDia Internacional de la Família